Sunday, 3 September 2017

Paid To Click (PTC) zarada

PTC (paid to click) sajtovi na kojim radim i koji su stabilni i koji me redovno plaćaju. Napominjem da su ovde navedeni sajtovi koji imaju relativno najveću zaradu prema utrošenom vremenu i koji redovno plaćaju.


Osnovna zarada

Zarada se ostvaruje tako sto klikcete na pojedinacne reklame, nakon odredjenog vremenskog perioda (5-10 sekundi) prelazite na sledecu reklamu. Na sajtovima se nalaze od 5 do 20 reklama. Zarada po sajtu od 5 do 10 centa. Zarada se povlaci na platni procesor kada se dostigne minimum za isplatu (0.5 do 5 americkih dolara)

Zarada od direktnih referala.

Direktni referali su ljudi koji rade kao i Vi, sa tom razlikom da su se na ove sajtove prijavili preko Vaseg referal linka. Oni zaradjuju pojedinacno 100% svoje zarade i Vi, ali posto su se prijavili kao Vasi direktni referali Vi zaradjujete od 10% do 30% od njihove zarade.

Svoje referal linkove mozete predstaviti na Netu (Trafic exchange sajtovi), u svojim blogovima itd, tim potezima sirite referal mrezu ispod tebe i tako zaradjuete vise.


Dobra saradnja između dva saradnika je jedino dobra ako oba saradnika imaju ličnu korist.Vi (ili neki vaš poznanik) se učlanite na ovim sajtovima kao moji referali. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na linkove date na pocetku posta i dalje radite po proceduri na tim sajtovima. 

Za to dobijate moje iskustvo vezano za te sajtove (dobra i loša), na taj način štedite vreme i maksimizirate zaradu. Ja dobijam neku zaradu više. Napominjem da Vi u svakom slučaju isto zarađujete. Na ovaj način dobijate jednog iskusnog tutora.

Trikovi

Radite ih po 6-9 u grupi na google chrome koristeci ekstenziju TAB RESIZE za chrome. Što u prevodu znači, da ova ekstezija otvori 6-9 prozora u kojima učitate pojedinačne sajtove. Sada te sajtove imate na vidiku i radite ih paralelno. Na taj način štedite vreme za kliktanje.

Naplata zarade

Posedujem platni procesor Paypal vezan za visa electron karticu Banke Intensa (besplatna kartica sa besplatnim godisnjim odrzavanjem). Isplata i uplata funkcionišu bez problema u Srbiji.


Napomena

Na netu se mogu naći objašnjenja za rad na svakom pojedinačnom sajtu. Potrudicu se da u narednim postovima svaki PTC sajt detaljno objasnim. Ukoliko nešto nije jasno daću dodatno objašnjenje, samo ostavite pitanje u komentaru.


Pozdrav.

1 comment:

  1. Quantum Binary Signals

    Professional trading signals sent to your mobile phone every day.

    Start following our signals right now and gain up to 270% per day.

    ReplyDelete