Sunday, 3 September 2017

Bitcoin zarada

Bitcoin je elektronska valuta. Vrednost ove valute stalno raste. Vrednost 1BTC Januara 2016 je bila oko 400$, vrednost 1BTC Septembra 2017 je oko 4700$. Na internetu se pomoću bitcoina moze zarađivati od kuće. Da bi ste zarađivali  pomoću bitcoina porebno je odraditi sledeće korake.

1. Otvorite bitcoin adresu na sledećim sajtovima: 

Xapo


2. Prijavite se na faucet (slavine) sajtove za zaradu bitcoina. U narednim redovima dajem linkove za sajtove koje ja koristim i koji plaćaju.

Ovi sajtovi na određeno vreme daju bitcoine, vrednosti od 200 - 2000 satosija (manja vrednost bitcoina). Kada istekne period, odkucate capchu, zarada se prebacuje na walet ili faucethub ili faucetsystem. Ja lično u toku dana na dva sata pristupam 4 puta ovom poslu. Dnevno se sa sajtovima datim iznad može zaraditi do 0,4 americkih dolara.

Većina ovih sajtova zaradjene bitcoine plaća instant na faucethub ili faucetsystem sa kojih se bitcoini transportuju u vas novčanik. Adresa za faucethub ili faucetsystem je:

Faucethub
Faucetsystem

3. Prijavite se na PTC (PaidToClick) sajtove za zaradu bitcoina. U narednim redovima dajem linkove za sajtove koje ja koristim i koji plaćaju.

No comments:

Post a Comment