Sunday, 3 September 2017

Traffic exchange (TX) zarada

Uz pomoc TE (Traffic exchage) sajtova u mogucnosti ste da zaradite novac a ujedno zaradjujete kredit pomocu koga mozete reklamirati svoj sajt, blog, svoje referal linkove. Ovi sajtovi su stabilni i redovno placaju. 

Napominjem da su ovde navedeni sajtovi koji imaju relativno najveću zaradu prema utrošenom vremenu i koji redovno plaćaju.

EasyHits4u
TrafficSwirl
TopSurfer
LeadsLeap

Uputsto za rad

Osnovna zarada novca i kredita

Zarada se ostvaruje tako sto surfujute - pregledate sajtove odredjeni vemenski period (5-20 sekundi). Nakon isteka tog perioda potrebno je gliknuti na neko dugme, sliku i sl., taj potez vas vodi na pregled sledeceg sajta. Na nekim sajtovima ima ogranicenja koliko sajtova mozete da pogledate na nekima nema. Dnevna zarada ide do 0.1 americki dolar po sajtu. Zarada se povlaci na platni procesor kada se dostigne minimum za isplatu (0.5 do 5 americkih dolara). Obicno koliko pregledate sajtova toliko dobijete kredit da drugi pregledaju Vas sajt.

Zarada novca i kredita od direktnih referala.

Direktni referali su ljudi koji rade kao i Vi, sa tom razlikom da su se na ove sajtove prijavili preko Vaseg referal linka. Oni zaradjuju pojedinacno 100% svoje zarade i Vi, ali posto su se prijavili kao Vasi direktni referali Vi zaradjujete od 10% do 30% od njihove zarade.

Svoje referal linkove mozete predstaviti na Netu (Trafic exchange sajtovi), u svojim blogovima itd, tim potezima sirite referal mrezu ispod tebe i tako zaradjuete vise.


Dobra saradnja između dva saradnika je jedino dobra ako oba saradnika imaju ličnu korist.Vi (ili neki vaš poznanik) se učlanite na ovim sajtovima kao moji referali. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na linkove date na pocetku posta i dalje radite po proceduri na tim sajtovima. 

Za to dobijate moje iskustvo vezano za te sajtove (dobra i loša), na taj način štedite vreme i maksimizirate zaradu. Ja dobijam neku zaradu više. Napominjem da Vi u svakom slučaju isto zarađujete. Na ovaj način dobijate jednog iskusnog tutora.

Trikovi

Radite ih po 6-9 u grupi na google chrome koristeci ekstenziju TAB RESIZE za chrome. Što u prevodu znači, da ova ekstezija otvori 6-9 prozora u kojima učitate pojedinačne sajtove. Sada te sajtove imate na vidiku i radite ih paralelno. Na taj način štedite vreme za kliktanje.

Naplata zarade

Posedujem platni procesor Paypal vezan za visa electron karticu Banke Intensa (besplatna kartica sa besplatnim godisnjim odrzavanjem). Isplata i uplata funkcionišu bez problema u Srbiji.


Napomena

Na netu se mogu naći objašnjenja za rad na svakom pojedinačnom sajtu. Potrudicu se da u narednim postovima svaki TE sajt detaljno objasnim. Ukoliko nešto nije jasno daću dodatno objašnjenje, samo ostavite pitanje u komentaru.


Pozdrav.

3 comments:

 1. Financijske usluge za pojedince

  Bok

  Potreban vam je zajam ili ulaganje u provedbu vašeg projekta, više brige da vas iznesu. Nudimo kredit za svakog pojedinca tijekom razdoblja od 30 godina. Ponuda varira od 10.000 € do 1.500.000 €. Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate za više informacija.

  e-pošta: financecontrole08@gmail.com

  srdačno

  ReplyDelete
 2. Want to join new affiliate programs?
  Visit this affiliate directory to get the ultimate list of affiliate programs.

  ReplyDelete
 3. Grab free website marketing tools at TrafficHeap.

  ReplyDelete